Кога да купувате еко палта?

Точно сега е необходимо да се обърне внимание на закупуването на връхни дрехи за предстоящия сезон. В най -силната жега обикновено най -приятните отстъпки и опитни шопохолици знаят за тази тайна. Сами можете да се убедите в особеностите на формирането на цените за връхни дрехи от естествена кожа, както и техните отстъпки в момента. И не се колебайте дълго: сезонът на печеливши отстъпки скоро ще приключи и ще започне сезонът на търсенето на кожени палта, жилетки или кожени якета, което означава, че цената им ще се увеличи. Добър избор е внимателен избор, като се вземат предвид вашите параметри и големината на продукта, както и липсата на прибързаност при покупка.

 

Кога да купувате кожени палта? Летните жеги не са пречка за подобни покупки!

Добро нещо може да струва по -малко от цената, обявена в началото на сезона: това е естествено. И в този случай това не е брак, не намаление и нежелание да се отървете от остарелите модели: това е желание да освободите складовете си за модели, които се шият за предстоящия сезон. Кога мога да се възползвам от приятна отстъпка? Традиционно те се инсталират в края на сезона, когато значението в такива дрехи изчезне. Необходимо е обаче да „хванете“ тази отстъпка, за да купите кожено палто наистина евтино, защото следващата цена няма да е толкова ниска. Много съвременни модни жени знаят кога и как да изберат връхни дрехи, за да спестят пари и да купят наистина висококачествено и красиво нещо.

Защо трябва да купувате кожено палто точно извън сезона?

• На клиентите винаги се обръща повече внимание, предлагат се алтернативни модели, които отговарят на фигурата на клиента.

• Цените на предлаганите артикули са възможно най -ниски. Ако сте харесали модел и не смеете да го купите през сезона, сега е идеалният момент да го купите.

• Продажбите, промоциите и отстъпките започват през пролетта и лятото. Това е идеалният момент да си купите мечтаното си кожено палто.

Закупуване на суровини за шиене на кожени палта

Ситуацията на пазара за продажби на естествени кожи напоследък се характеризира с повишаване на цените на тази суровина. Това стана особено забележимо на европейските пазари, както и на изложението за кожи в Хонконг. Ето защо трябва да се очаква увеличение на цената на кожените изделия. Каква беше причината за такава бърза промяна в ситуацията? Пандемията се превърна в един от най-важните фактори: броят на козината в американските и европейските стопанства е намалял значително и това не може да не се отрази на цената на козината. Например, коронавирусната инфекция доведе до елиминиране на популацията на норки в Европа в размер на почти 100 000, което също повлия на увеличаването на цената на суровините.

Въпреки забележимата тенденция и постепенното покачване на цените на продуктите от еко и естествена кожа, ние избираме своя изход и се опитваме да запазим цената на нашите продукти на нивото от миналата година. Защо можем да си го позволим? Ние закупихме материала за шиене на нашите продукти на предишни цени, което означава, че през следващия сезон можем да зарадваме клиентите си с отличната цена на кожените палта, разнообразния избор и модерните стилове.

Важен фактор, на който трябва да се обърне внимание, е съхраняването на продуктите в подходящи условия, за да се гарантира дългият им експлоатационен живот. В нашите складове всичко се прави, за да се гарантира, че всеки модел запазва своите експлоатационни и визуални характеристики в подходящо състояние.

Какви кожени палта да купите и кога?

Най-доброто време е извън сезона. Вижте статии и съвети в модни списания или виртуални медии, вижте уместността на стиловете и офертите на магазините. Някои модели са актуални от години, което означава, че този сезон те също ще бъдат на лице.

Сред модерния асортимент е лесно да се намери правилния стил, размер, козина и приятна цена. Като магазин на предприятие, продаващо собствени шивашки изделия, ние предлагаме разнообразни размери, голям избор от модели и кожи, а също така предлагаме доставка на избрания артикул до всяко кътче на Русия.