Характеристики на смарт контактите

Характеристики на смарт контактите

Интелигентният превключвател е тънък и може лесно да се побере в стар контакт, като следвате стъпките за окабеляване. След окабеляване на задната кутия, поставете всички аксесоари в монтажната кутия на вашите смарт контакти и включете веригата за редовна употреба.

Wi-Fi връзка—Не е необходим хъб

Моделите смарт контакти са с Wi-Fi съвместим със скорост 2,4 GHz. Потребителят не се нуждае от отделен хъб или терминал за свързване на контакта с мрежата или мобилния телефон.

смарт контакти от Интериорко

Гнездото вече има Wi-Fi функция, просто трябва да го свържете с Wi-Fi устройството на вашия дом, с което е свързан мобилният ви телефон. Можете да създадете своя акаунт в приложението и да посочите контакта, за да пуснете електричество.

Физически и дистанционни превключватели за включване/изключване

Можете да управлявате контакта си чрез мобилно устройство, гласов асистент и докосване. Всяко устройство, което искате да управлявате от интелигентния контакт, може да се управлява чрез планиран таймер, гласово съобщение, бутон за мобилно управление и сензорна система.

Този напредък в електрическите контакти улеснява живота на хората. Можете да защитите контакта от деца, като го заключите с функцията за заключване за деца. Поръчайте такъв продукт от Interiorko.com и ще получите високо качество на топ цена.

Таймер

Можете да настроите таймера на вашия контакт да включва и изключва свързаната електроника. Можете също така да добавите отлагания, когато включвате устройствата си за безопасност.
Друго нещо, което можете да направите, е да включвате и изключвате няколко устройства едновременно. Интелигентният контакт помага за настройване на таймер за определен период и за включване и изключване, когато е необходимо. Това става възможно отново чрез приложението.

Произволен режим за сигурност

Интелигентният контакт е лесен начин да държите вашите домашни уреди и електроника под ваш контрол. Можете да поръчате някои от най-добрите модели на сайта на Interiorko.com.

Чрез BG smart socket можете да планирате вашите домакински уреди и друга електроника според фиксирани часове. Можете да включите електрониката си 5 минути преди да влезете в къщата и да я изключите, след като излезете от дома си.