Покупка на карабина от сайт с обяви за ловно оръжие втора ръка

Покупка на карабина от сайт с обяви за ловно оръжие втора ръка


Както знаете, за да придобиете ловно право се изисква да преминете специализиран курс с теоретична и практическа част, който е придружен и от изпит. Но това не е всичко, за да закупите пушка като ловна карабина например е необходимо да приложите и удостоверение за придобито право на подборен отстрел. Такава и още полезна информация относно сайт с обяви за ловно оръжие, ще откриете в настоящата статия, така че ако темата ви е интересна, продължете да четете докрай.

В домашни условия, ловното оръжие и боеприпасите е задължително да се съхраняват в метален шкаф. Строго забранено е съхранението на оръжие и боеприпаси без надзор в непостоянно обитавани жилищни сгради, като транспортирането и пренасянето на пушката се извършва в разглобен вид в калъф или кутия.

Покупка на карабина от сайт с обяви за ловно оръжие втора ръка

Ако желаете да закупите ловна карабина, но не знаете какъв вид, калибър и устройство да изберете, то по-добре се консултирайте с някой по-запознат от вас. И можете да закупите такава от новия онлайн портал с обяви за ловно оръжие Obiavi.Zarimex.eu. Както може би знаете, фирма Заримекс е основният вносител на оръжия, аксесоари и боеприпаси у нас, като вече повече от 20 години се занимава с дейности в тази сфера. Най-новият им проект е именно този сайт с обяви за ловно оръжие Obiavi.Zarimex.eu, където всеки един може да публикува обяви за оръжие втора употреба, както и да купува такова.

Ако смятате, че ще ви бъде от полза относно покупката на ловна карабина, то го посетете още сега и ще можете да разгледате голямото разнообразие от обяви за ловно оръжие в негo.