Отпушване на канали в София – бързо и евтино

За да предотвратим един от най-често срещаните проблеми у дома, а и на обществените места, а именно запушването на канали е нужно да правим периодична профилактика на тръбните системи и канали. Тя включва и почистване и намалява риска от запушване и произтичащите неприятни последствия.

Ако не веднъж ви се е налагало да използвате услугата отпушване на канали, но не сте били доволни по една или друга причина или искате да изпробвате нова фирма, то ви съветвам това да бъде „ЕвроКанал“ ЕООД. Вече десетилетие те са еталон за качество и безупречно свършена работа. Фирма „Евроканал“ ЕООД разполага с 15 броя специализирани автомобила за почистване на сложни канализационни системи за София. Разполагат и с автопарк от 6 микробуса, оборудвани с професионална техника и машини. За целта отпушване на канали, те използват комбинирани машини с вода под налягане от 20 до 200 бара и до 360 литра вода в минута и високонапорен маркуч с дължина до 150 м. За отпушване на тръби с малки диаметри, за подови сифони, мивки и вертикални канали се използва механично задвижвана спирала.

При тях всичко е предварително премислено и решено, а те чакат само вашето повикване, за да се притекат на помощ. Освен всичко това, фирма „Евроканал“ ЕООД е лицензирана от Министерство на околната среда и водите (МОСВ) и е сертифицирана за внедряване на системи за управление по отношение на околната среда. Така че не се бавете, а посетете и техния уеб сайт EvroKanal.net, където да получите повече информация. При въпроси към екипа им, можете да ги зададете на тел.: 0877 77 93 77 и те ще реагират експресно. Можете да ги откриете и лично на адрес: гр.София, кв.Врaждебна, ул.46, N2a. Отпушване на канали в София – бързо и евтино от EvroKanal.net.