Какво включва Microsoft 365?

Microsoft 365 представлява пакет от услуги създадени да отговорят на нуждите на бизнес и тези на лично ниво, така че всеки да има възможност да свърши възможно най-много дейности онлайн посредством приложения създадени с конкретна цел.

Стандартният пакет включва всички познати програми, които познаваме от Office365, но и редица, които за първи път чувате. Ето кои са те: Word, Excell, PowerPoin, Access, Delve, Kaizala, Microsoft Teams, Planner, Project, Publisher, Microsfot Stream, Sway, To do, Visio, One note и разбира се Outlook. Както виждате неслучайно иновативната услуга е толкова популярна, макар и да не се налага да използвате някои от програмите със сигурност някои от тях ще ви свършат страхотна работа.

Поръчайте сега от тук изработката на качествен фирмен уебсайт!

Освен стандартният пакет майкрософт365 предлага на своите клиенти и редица допълнителни услуги. Това са OneDrive, SharePoint, Exchange, Skype for Business и Yammer. OneDrive е вашето хранилище, а документите и файловете в него са достъпни по всяко време и място, без значение от устройството, което използвате. услугата идва с хранилище в размер на 1 ТБ.

SharePoint изпълнява ролята на услуга за комуникация, място за срещи между определена група хора (клас, отдел, фирма). Услугата предлага възможност за създаване на уебсайтове, библиотеки с документи и списъци. Фирмите го използват и за изпълнение на задачи, които изискват екип.

Exchange е услуга свързана със служебната поща и достъпа до нея, без значение от устройството и мястото. Това е пощата, за която всеки мечтае – търсене, сортиране, синхронизиране.

Skype for Business блести отдавна, но заблестя още повече тази година – 2020, когато се наложи хората да си останат вкъщи и бяха предизвикани да използват подобни технологии. Бизнесът намира решение в тази 100% сигурна среда, която позволява онлайн срещи, които включват до 250 човека.

Yammer е услуга, която систематизира информация, използва се и като форум – място за срещи с колеги.