Акана храна за кучета – премиум клас храна за домашни любимци

Акана храна за кучета – премиум клас храна за домашни любимци

За да расте кучето ви здраво, щастливо и безгрижно от съществено значение е видът и качеството на храната, която то приема. Ако искате най-доброто за вашия домашен любимец, а сме сигурни, че това е така, то определено трябва да заложите на висококачествена храна, доставяща на тялото на кучето важни хранителни вещества и полезни елементи.

Акана храна за кучета – премиум клас храна за домашни любимци

Акана храната за кучета е премиум клас храна за домашни любимци – предлагат храна за кучета и за котки. Акана произвеждат екологично и биологично чисти храни, формулирани така, че да съответстват на храносмилателната анатомия на животното, за което са предназначени. Тъй като кучетата са се развили като хищници, това означава, че те се нуждаят от високи концентрации на месо, високи добавки на прясно месо, както и богато разнообразие от месо.

Акана предлага храни с високо съдържание на чисто месо, което осигурява оптималните дози протеин за кучетата. Храните им не съдържат консерванти и изкуствени подобрители, което прави марката една от най-награждаваните в световен мащаб за производство и продажба на висококачествени, биологично чисти и храни за кучета и котки. Акана храната е напълно безопасна на вашия домашен любимец, а освен това и ще му даде важните хранителни вещества и ценни елемент за неговото правилно развитие.

Акана храна за кучета имат няколко разновидности, съобразени както с възрастта, така и с килограмите и породата на кучето. Един тт най-продаваните им продукти е Акана Адулт Лардж Брийд за възрастни кучета с високо съдържание на протеини и ниско съдържание на мазнини, грижейки се за пълноценното здраве на възрастното куче. Както знаете по-големите кучета имат ограничени и по-малки движения и консумацията на мазнини трябв да е сведена до миниму. Друг популярен продукт на Акана е ACANA Пупи и Джуниър – идеалната храна за подрастващи кучета с високо съдържание на протеини и без бързи въглехидрати като ориз, тапиока или картофи. ACANA Пупи и Джуниър е богата на месни протеини за насърчаване на върховото развитие и форма на вашето куче.

Тези и други продукти на марката ще намерите в онлайн зоомагазин Opashka.com. Очаква ви богата селекция от най-добрите и качествени храни Акана, така, че да можете да направите вашия правилен избор. Ако се затруднявате, не се колебайте да попитате за съвет. Грижовните собственици на магазина са винаги на линия да ви помогнат да направим кучето си щастливо. Доставката на храна става бързо и се осъществява до вашия адрес. Поръчки над 150 лева са с безплатна доставка.