Подарете „Целувката“ върху сервизи за чай и кафе

Когато споменем чай се сещаме за две страни, които имат силна традиция в това отношение- Япония и Англия. За да внесете топлината на екзотичната напитка в дома си, са ви необходими и специфичните за двете култури сетове от характерните за изтока чаши и чайници или порцеланови сервизи за запада.

И двете предложения са чудесни варианти за подаръка, който е идеален за студените месеци, както за вашия дом, така и за близки и приятели. Класически или модерни сервизите за чай и кафе се различават с качествената си изработка и конкурентни цени. Не би било пресилено, ако кажем, че тези порцеланови изделия са произведения на изкуството, защото цяла серия е посветена на картината „Целувката“ от Гюстав Климт.

За картината се знае, че е нарисувана през периода 1907-1908г и представя двама влюбени в страстна целувка.

Конфликтността между дву- и триизмерността е характерен белег на картините на модернисти като Климт и Дега. Главата на мъжа е изобразена много близко до края на платното,което е нехарактерно за западната композиция. Това говори за влияние от страна на японската живопис и прави репродукцията на картината повече от подходяща украса за чаен сервиз.Като допълнение към него можете да си закупите и водни чаши, чинии и подноси с основен акцент „Целувката“.

За ценителите на източната култура са осигурили характерните чайници и чаши за чай от японската култура. Перфектно се съчетават и с богатата колекция на магазина от декоративни и ароматни свещи, между които такива във формата на типичните за изпочните спа процедури камъчета, които ще бъдат точното допълнение към вашата маса с водещ акцент върху екзотичните източни традиции.

Те не са забравили и почитателите на класическите коносовидни чаши с вместимост от 250 мл, които можете да откриете и с изключително модерните природни мотиви- дърво в стилно черно и бяло.

На страницата ще намерите още десетки предложения за стилни и красиви подаръци за мъже, маркови продукти и ниски цени. Сувенири, колани, глобус-бар, миниатюри, картини, икони, аксесоари са само малка част от продуктовите категории. Побързайте!