Здраво стъпили на земята с качествен ламинат

Подовите настилки са завършителния щрих при всеки освежителен или основен ремонт, който извършваме в дома си. Изправени пред дилемата на какво точно да се спрем като вид подово покритие понякога можем да се почувстваме объркани и дори безпомощни в огромното разнообразие от видове и предложения на пазара. Няма универсален гид що се отнася до избора на подово покритие, защото той е пряко обвързан с личния вкус и интериорния дизайн на жилището. Но определено на вниманието ви можем да представим няколко универсални препоръки, които са приложими при избора на подова настилка независимо от други фактори като ламинирания паркет от Паркети Лазур:

1. Качеството – независимо какво сме избрали от основно значение е качеството и дългия експлоатационен живот на подовото покритие. В това отношение много силно представяне има дъбовия паркет, защото той е екологичен продукт и при правилна експлоатация и при редовна поддръжка с подходящи материали може да бъде в изправно състояние от порядъка на 30 години.

2. Цената- несъмнено качественото подово покритие не е малка инвестиция, но тя се отплаща в продължение на много дълго време. Препоръчително е, когато си избирате паркет да потърсите и работите с лицензирана фирма, която ще ви предостави търсеното качество на приемливи цени. За сравнение Вема-ен ЕООД е фирма създадена през 1997 и през последните 20 години се развива и трупа опит в сферата, за да може днес да ви предложи едни от най-добрите паркети на водещи европейски производители на промоционални цени, както и отзивчив екип, който ще ви помогне най-правилния за вас избор.

3. Монтаж- последните модели паркети, които можете да намерите на пазара са с изключително добре изразени сглобки, позволяващи монтаж дори и от непрофесионалисти. Но все пак подовото покритие не е нещо, което сменяте всеки ден и е добре да ползвате професионален монтаж след закупуването. Вема-ен ЕООД като надежден партньор предлага монтаж, лепене, оцветяване, лакиране, циклене и други услуги при желание от страна на клиента.

4. Универсалност- цветовете на различните видове паркет са идентични с тези на дървото, от което са направени и са приложими при най-различни стилове, в които може да е издържано помещението. Така, ако решите в един момент да смените цвета на стените или да направите други освежителни и реновативни промени, няма нужда да натоварвате бюджета си със смяна на подовото покритие.
Неслучайно бабите ни са повтаряли, че е важно да сме здраво стъпили на земята. С качествен и здрав дъбов паркет всяка ваша стъпка ще е удоволствие.