Откъде да набавите храни без глутен за менюто си

Решили сте да започнете отначало живота си, т.е да обръщате повече внимание и грижа на здравословното си състояние? Това е лесна и посилна задача с помощта на съвременните информационни източници и био магазини.

В днешната ни публикация ще ви запознаем обстойно с това какво представляват храните без глутен и откъде можете да си ги набавите.

По пътя на логиката – най-лесно би било да откриете информация посредством интернет. Но дали тя ще ви е достатъчна? В интерес на истината като за начало – да. Можете да прочетете и да научите много за здравословното хранене, както и за нещата, които трябва да избягвате, като глутена например. Глутенът е протеин, който се съдържа във всички пшенични и житни култури и е трудно разградим, веднъж попаднал в човешкия организъм. Той е съставна част и на много продукти, които се използват за употребата на всякакъв вид сладкарски и хлебни изделия, снаксове и други. Накратко – ако спрете консумацията на хляб, пак ще продължавате да приемате от протеина под една или друга форма. На пръв поглед – нищо страшно. До момента, в който не разберете, че всъщност глутенът е вреден за вас и натрупан в оганизма ви води до редица болести и усложнения за здравето ви. Именно затова здравословното хранене неминуемо е обвързано с консумацията на храни без глутен – научете повече тук.

Тях можете да ги откриете в био магазините като lifestore.bg. В зависимост от магазина за био продукти, който посещавате – можете да попаднете на различни по вид стоки и съответно изборът ви да бъде ограничен или неограничен. В споменатия от нас био магазин на lifestore.bg – гарантирано всички налични храни и напитки не съдържат глутен. Предимството да пазарувате от него е не само богатия избор, а и изгодните цени и промоции. Сайтът разполага и с бонус точкова система. При всяка една покупка на храни без глутен вие получавате бонус точки в акаунта си. Освен цената в лева, когато разглеждате дадена стока в lifestore – вие виждате и цената й в бонус точки. Събирайки, при всяка покупка, показаните точки – бихте могли да закупувате любимите си храни без глутен безплатно. Хитро, нали? Не пропускайте да се възползвате от предложенията на lifestore.bg още сега.