Ремонт на покрив в София с избор на материали

Ремонт на покрив в София с избор на материали

Съществуват много строителни фирми за ремонти на покриви в град София, но Вие сте от тези клиенти, които искате да имате право на избор.

Та кой не иска това? Професионалистите от фирмата за ремонтна дейност на покрив.com предлагат ремонт на покрив в София с избор на материали. Квалифициран и обучен по необходимите стандарти екип от специалисти работи с качествени материали за хидроизолация, които са водещи на пазара. Днес можете да избирате от множество предложения за керемиди и покривни конструкции. Ето и най-основните видове керемиди, които можете да разгледате по-подробно на https://покрив.com/софия Да разгледаме различните варианти:

-Керамични- използват се от много години и са станали традиционни в покривното строителство. Могат да се използват за скатни покриви, който имат наклон около 20%, което е едно от условията за поставяне на този вид керемиди. Предимство при тях е трайността им и това, че не абсорбират вода и влага.

ремонт на покриви в София от покрив.com

-Изкуствените керемиди или така наречените цигли са следващо поколение керемиди, които започват да се използват след бума на глинените керемиди през последните 100 години в строителството. Изработени са от цимент, пясък, вода и оцветител. Изкуствените керемиди придават на покрива класически вид и имат много дълъг експлоатационен живот.

– Битумните керемиди се използват широко при ремонт на покрив в София и при строежите на покриви. Подходящи са за покриви със сложна геометрия.Едно от предимствата на битумните керемиди е силната импрегнация, която способства допълнително за по-добра хидроизолация. Недостатък при тях е по-високата им чувствителност към атмосферните влияния

– Металните керемиди-намират все по-широко приложение в строителството,защото предлагат добра енергийна ефективност и при покриви с различен наклон. Най-често представляват ламаринени плоскости и метални/ламаринени керемиди

– Полимерни керемиди- значително по-леки са от циментовите и имат по-добра ударопоносимост.Не реагират на влиянието на микроорганизми и имат хидроизолационни свойства.

Разгледайте предложенията на фирмата за ремонт на покрив в София, като кликнете на покрив.com, а ако имате някакви въпроси, свързани с ремонта на Вашия покрив, позвънете на телефонен номер 0895 311 621, за да получите отговор от операторите.