Как да си направим бързо и лесно врати по поръчка в София?

Не всички врати в реалността се отварят с магическа фраза като „Сезам,отвори се“, но по почти толкова невероятно бърз и лесен начин можете да си изберете интериорна врата в София. Трябва само да се спрете на магазин, който предлага достатъчно голямо разнообразие от модели и дизайн. Такъв магазин е Bacca с врати по поръчка, които предлагат над 600 модела. Отделно на сайта им можете да разгледате различни модели като чупещи се врати, известни като хармоника, модерни интерпретации на екзотичните плъзгащи се врати, които добиват популярност у нас в средата на миналия век, стъклени врати, врати със стъклен акцент или орнаметика.

Независимо на какъв стил в интериорния дизайн сте заложили, винаги е по-добре да изпипате всичко до последния детайл в една стилистика. Съществува обаче и възможността да заложите на традиционна врата, към която да са приложими далеч повече от един стил. За да си направим бързо и лесно врати по поръчка, трябва на първо място да сме сигурни какво точно искаме и как да го постигнем. Изключителен помощник в това отношение са консултациите и изготвянето на индивидуален проект от страна на Bacca.

Илюстративни примери в това отношение са основните правила, по които се водят всички интериорни дизайнери. Например, златно правило е съчетанието на изключително гладки повърхности и изчистени форми при интериорните врати със строгия делови стил на офиса. В другия полюс са разчупените форми и нестандартни цветове като червено или зелено, импониращи на свежи стилове като поп-арт и се предпочитат за заведения или домашен уют.

Това са само несъществена част от предложенията, които можете да съчетаете с предпочитания от вас стил. За насоки и полезни съвети можете да се обърнете към професионално подготвените служители в магазина им в София. Фирмата изготвя индивидуални проекти за всеки клиент като рационализира време и финанси за проекта.