С какви компетенции ви обогатява тренировъчна школа планиране?

Ако търсите начин да надградите досегашните си познания по планиране в организацията, то в днешната ни публикация ще откриете ефективен начин да сторите това.

В интернет можете да откриете полезна информация за това какво представлява планирането, но за разлика от сухата теория, която ви очаква онлайн – от supplychain ви предлагат иновативен начин да разширите компетенциите си за този отдел в предприятието.

Те предлагат на вашето внимание организирана тренировъчна школа планиране, чрез която да разширите знанията си в областта и да придобиете нови умения. Относно Съплай Чейн – това е фирма, която има дългогодишен опит в провеждането на консултации и обучения за разрешаване на всякакви управленски проблеми. Можете да разчитате на нейните услуги по всяко време, като записвайки се за бизнес обучението по планиране разполагате с няколко възможности.

Една от тях е да заявите индивидуално участие в тренировъчната школа Планиране, а другата – да организирате вътрешно-фирмена тренировъчна школа, за която предварително ще трябва да се уговорите със supplychain.bg. Обучителните курсове се провеждат в град София, но при желание за организирането им в някой друг град (например Пловдив или Русе) точното място се определя до 5 дни преди началото на бизнес училището.
С какви компетенции ви обогатява тренировъчна школа планиране?
А ето и какво накратко ви предлага тази тренировъчна школа Планиране.

Посещавайки сайта на supplychain ще видите, че бизнес обучението по Планиране се състои от 3 модула. Всеки модул разгръща конкретни компетенции за представените в него служебни позиции от йерархичната стълбица. Така независимо дали сте на най-началната позиция, или на най-висшестоящата, в отдела – бихте могли да надградите познанията си, за да се справяте по-добре със задълженията си на работното място. Както във всяко едно обучение, така и по време на бизнес курса Планиране ще ви бъде представена кратка теоретична част. Тя има за цел да ви въведе в материята, която ще се разглежда, а след това ще можете да тествате своите възможности. Това става чрез поставянето ви на определени казуси от реалната работна среда, над които ще трябва да се потрудите за намиране най-оптималното решение.

Не4 пропускайте да научите повече за това какво точно представлява тренировъчната школа на Съплай Чейн с един клик на сайта им – supplychain.bg.