Слухови апарати Сименс на най-добрите цени

Проблемите със слуха засягат голяма част от хората по света и единственият начин за тяхното решение са специализираните устройства.

Преди 130 години Вернер фон Сименс изобретил първия механизъм за усилване на човешкия слух и го нарекъл Фонофор.Съвременните модели слухови апарати Сименс в sonioton.com са съчетание от приемственост и иновации и най-важното идеята, че грижата за здравето е мисия. За повечето хора слуховите апарати остават единствената възможност да продължат активния си социален живот. Но реално това, което представлява притеснителна тенденция е, че повечето хора със слухови увреждания не могат да си позволят качествен слухов апарат.

Слухови апарати Сименс на най-добрите цени

От самото си създаване преди 10 години Сониотон предлага комплексна грижа за хората с увреден слух и предлага слухови апарати Сименс на най-добрите цени. Основната марка, с която работи фирмата е именно Сименс, заради високото й представяне в световен мащаб. Не само грандиозни цифри, но и вслушване в желанията и нагласите на клиента е причина за успеха на Сименс.Пример в това отношение е създаването на два различни класа, които да отговорят на нуждите и нагласите на клиента. Проучванията сочат, че една немалка част от хората, които носят слухов апарат предпочитат той да бъде изцяло дискретен. По този начин се наблюдава по-голям комфорт и по-бързо свикване със самия апарат.

Слуховите апарати Сименс се разработват и подобряват с идеята да бъдат заместители на естественото чуване. За целта много помагат програми като 4-каналната система за потискане на околния шум Adaptive Noise Reduction и системата за оптимизиране на говорната реч Speech Direct за по-качествено и естествено чуване. Насочването на фокуса при слухови апарати Сименс именно към разпознаване на човешката реч се дължи на социалната обусловеност на слуха при човека. Благодарение на новите технологии, уврежданията в него вече не са причина за липса или нарушения в социалния живот.
Широкообхватният микрофон, защитното покритие,вент, корда и лесно управление са само част от предимствата, с които разполагат новите модели слухови апарати Сименс. На сайта на Сониотон можете да разгледате всички модели и да получите професионална консултация.