Как да добавите сайт в директория?

Ако за първи път се сблъсквате с понятието уеб директория, но знаете, че то може да ви бъде полезно – в следващите няколко изречения ще ви помогнем да разберете повече за това.

Ще ви разкажем с няколко думи какво представлява една директория, как да добавите сайта си в нея и какви ползи за бизнеса ще ви донесе съответното действие.

Директорията е място в интернет пространството, в чиято база данни се регистрират и постъпват много сайтове. В нея те биват разделени по категории, според дейността си, за да бъдат открити по-лесно от търсачките, а и от хората, които посещават директории. Накратко – добавяйки сайта си в една директория като rss-novini.net – до вас ще започнат да достигат много повече хора, като може да регистрирате до 200% увеличаване на посещаемостта.

Как да се регистрирате в директорията RSS.
По начало всяко виртуално пространство, което изпълнява ролята на каталог от сайтове – има конкретни условия за услугата добави сайт, от която можете да се възползвате. След като добавите уеб адреса на сайта си към някоя директория – той се изпраща до редактор, който преглежда заявката ви и решава дали да ви одобри. Именно, за да може да не ви отхвърлят, е добре преди да тръгнете да правите каквото и да било да се запознаете с условията на съответната директория. Например на rss-novini.net едно от условията за добавяне сайта ви към тази директория бива да не разпространявате спам. Това означава, че трябва да имате добро заглавие и описание, а не просто изброени думи, които най-често са ключови за дейността, която извършвате. Повече за това как трябва да попълните своите данни на сайта ще откриете от страницата Добави сайт – упътване, разположена в директорията.

Как да добавите сайт в директория?

Какво става след като регистрирате сайта си и той бъде одобрен?
Накратко – посещаемостта ви нараства, с това и потенциалните клиенти на магазина, а съответно и печалбата ви.

Не пропускайте да посетите rss-novini.net сайта на директорията, където услугата добави сайт е напълно безплатна, а от нея ще спечелите много.