Какви са предимствата при закупуване на апартаменти от строител?

Всички сме чували за споровете относно това какъв апартамент да закупим – ново или старо строителство …

И двата вида имат своите предимства и недостатъци, като според мен превес вземат жилищата „на зелено“. Крайно време е да излезем от стереотипите и да се осмелим да изпробваме нещо ново и различно, което освен, че ще ни излезе и на по-ниска цена, но и ще имаме много по-голям избор.

Какви са предимствата при закупуване на апартаменти от строител в гр.София?

апартаменти от строител

1. Безспорен техен плюс е, че една нова сграда се проектира по последните тенденции в строителството и архитектурата. Така че смело може да кажем, че един нов строеж следва новите идеи и технологии, които противно на много мнения, изобщо не са по-лоши от старите.

2. При апартаменти от строител обикновено самото пространство в апартамента е използвано максимално добре, за да може стаите да са с оптимална функционалност.

3. Апартаментите „на зелено“ или „новите строителства“ са с много по-добра изолация от старите, което е предпоставка за много добра енергийна ефективност. А това е особено важно, защото води след себе си и по-ниски сметки да отопление.

4. Освен това новите сгради имат и гаранция за строителството и качеството, а това е солиден плюс в първите години, където строителят трябва да отстрани евентуални дефекти за своя сметка.

И това не са всички! Можете директно да получите още информация от лидерите при апартаментите от строител – Bld.bg. Те са инвестиционна компания с фокус изцяло върху изграждане и реализиране на жилищни сгради. Освен това са част от семейството на AG Capital – най-големият холдинг за недвижими имоти в България с 25 годишен опит, така че доверявайки им се за закупуване на апартаменти от строител, няма да сгрешите. Посетете техния сайт Bld.bg, за да разгледате проектите им, които ще ви удивят с модерния си облик.

Можете да се свържете с тях посредством формата за контакт в сайта им, за да направите запитване. Освен това можете да се обадите на тел.: 0 888 508 508, както и да пишете имейл на home@bld.bg. След като вече се информирахте относно предимствата при закупуване на апартаменти от строител, смятам че знаете какво да направите! Успех!