Бърза доставка от онлайн магазин за персонализирани подаръци

Новата учебна година чука на вратата! Подготвихте ли учениците? Първият учебен ден е специален ден за всяко едно малко дете. Всички се вълнуват и тръпнат в очакване да пристъпят прага на своето училище. Направете празника на детето си още по-специален ден с персонализирани подаръци от Podarispomen.bg.

Това виртуално пространство е първото по рода си, в което може да създавате персонализирани списания за всякакви поводи и празници. Те са страхотен подарък без значение от възрастта и пола на получателя. В сайта има множество категории, които представляват различни дизайни на списания за богата гама от тематики и поводи. Разбира се, има специална категория и за учениците, наречена „Училище“. В тази категория ще откриете дизайни за списания на тема 1-ви учебен ден, абитуриентски бал и за любим учител.

Бърза доставка от онлайн магазин за персонализирани подаръци

Първият звънец скоро ще изпълни класните стаи! А Вие избрахте ли подарък за любимия учител? Вижте предложението им за персонализирано списание за учител и поднесете персонализирани подаръци на вашите любими учители. Засвидетелствайте уважение и специално отношение!

Създаването на списание става бързо и лесно в няколко прости стъпки, които са описани в инструкциите на уеб сайта. Най-важната особеност, на която трябва да наблегнете, е размерът и форматът на снимките. Спазвайте изискванията, за да направите списанието по най-бързия начин.