Перфоратори от ново поколение, които ще ви изненадат!

Една от доказалите се марки на европейския пазар като лидер при леките електроуреди и инструменти е познатата на всички ни, BOSCH.

Нещото, с което може би най-много печелят своите клиенти е високото качество на продуктите, които произвеждат. Има хора, които купуват инструмент от тях и след това го предават през поколенията. Техните машини са наистина страшно устойчиви и издръжливи, освен това са и на достъпни цени. От Bosch мислят за всички свои клиенти, затова и предлагат машини на по-нисък и по-висок клас, за да може всички да се възползват.

Непрестанно виждаме нови модели от Bosch на пазара, които се открояват и правят впечатление. Например, с всяко едно ново въведение под формата на продукт, те се отличават. Нека вземем да кажем, перфораторите на марката BOSCH. Те са известни със своите невероятни свойства и функции, които ги правят подходящи за работа от всякакво естество. Улеснение в това отношение са перфораторите с индикатор, който се задейства при износени, но все още използваеми четки. Понякога индикаторите се използват съвместно с т. нар. самоизклюващи се четки, които автоматично блокират работата на перфоратора при определена степен на износване.

Перфораторите на BOSCH са перфектното решение, както за дома, така и за работата. Ако купувате перфоратор, защото ви трябва на работното място, е добре да заложите на по-висок клас, в който да бъдете сигурни и да извършвате това, което е нужно с по-голяма бързина. Повечето модели на марката BOSCH са снабдени с функция „къртене“, като при леките перфоратори от 2 до 4 кг, се използва захват на свредлото SDS Plus. В комплектите на някои от моделите е включен и допълнителен патронник за работа със свредла с цилиндрична опашка за пробиване без удар в метал или дърво.

перфоратор

Ако всичко това ви звучи добре, то помислете за перфоратори Bosch. А ако се чудите откъде да се сдобиете с такива, продължете да четете статията и ще разберете. Кликнете върху линка, за да посетите уебсайта на Профи Плюс.

Онлайн магазин ProfiPlus.bg е един от лидерите в България за предлагането на професионални инструменти и машини. Можете да посетите техния сайт, за да видите огромното разнообразие, което предлагат. Освен това, ако желаете, отидете и във физическия им магазин, който се намира на адрес: гр.София, ж.к. Младост 1, бул. Йерусалим, бл. 51 А, но за тези от вас, които желаят можете да направите и поръчка онлайн. Можете да се свържете с екипа на магазина на телефон 02 974 46 07 или мобилен 0 888 444 031, както и на e-mail profiplus@mail.bg или facebook страница ProfiPlusLTD. Като доставката на винтоверт е безплатна, поради това, че е на сума над 100лв и можете спокойно да се възползвате от това.

Перфораторите на BOSCH са доказали се като наистина добри и професионални инструменти, които със сигурност ще издържат дълги години. Всички иновации, които марката използва надхвърлят доста очаквания и са поредното доказателство, че BOSCH са истински професионалисти в това, което правят. Доверете им се и стане ли дума за перфоратори, изберете Профи Плюс!