Samosega.com – красиви дестинации за организирани почивки в чужбина

Samosega.com е сайт, който е ориентиран изцяло към колективното онлайн пазаруване и негова основна цел е да предлага актуални почивки в чужбина на своите потребители на много ниски цени.

Samosega.com - красиви дестинации за организирани почивки в чужбина

Как е възможно това? Екипът на почивки в чужбина Samosega има множество партньори, които са различни туристически агенции. Всичките им партньори са изградили своя авторитет на пазара в този бранш след дълги години труд, доказали са, че може да им се има доверие и екипът на това виртуално пространство избира техния професионализъм и високо качество на услугите, за да удовлетвори всички желания и изисквания на потребителите.

Тези почивки в чужбина се предлагат под формата на ваучери. Тези ваучери са определена бройка. Освен това самата оферта има някаква давност от няколко дни, в които е достъпна. Този срок варира средно от два до седем дни, може и повече. Цените на тези оферти са значително по-ниски от редовните, тъй като последните останали места за съответното пътуване трябва да бъдат запълнени в границите на поставените крайни срокове. Приемете го като оферта в последната минута. Не е нужно да плащате цялата сума в момента на закупуване. Тогава се изисква от вас да предплатите само 10% от цялата сума, а остатъка – в удобен за вас момент, който да не е извън крайния срок.

Дестинациите за почивки в чужбина са много и най-различни – близки съседни балкански държави като Сърбия, Гърция, Турция, Македония, Албания и Хърватия, по-далечни европейски градове като Милано, Барселона, Рим, Валета, Братислава и доста по-екзотичните и мечтани – Бали, Тайланд, Йордания, Израел, Китай, Дубай, Индия и т.н. Имате възможност да закупите ваучер за дълги почивки в САЩ, Канада или пък на север от България – Русия и Прибалтийските държави.

Посетете своята любима страна през 2019 или 2020 година, която е някъде из всички оферти за почивки в чужбина, които Samosega.com предлага на страниците си.

Стягайте багажа и се пригответе за едно невероятно пътуване!