От колко етапа се състои лечението с керамични фасети?

Хората винаги обичат да бързат. Бързат за работа, бързат да отидат на почивка, бързат да грабнат всичко, което могат и обикновено грабят с пълни ръце. Най-тежко им е обаче, когато им се налага да преминат през определен вид лечение, защото, както знаете – лекуването става бавно.

Именно затова в днешната ни публикация сме избрали да ви представим не какво да е лечение, а конкретно колко време ще ви отнеме цялата процедура по поставяне керамични фасети с aleksandarvalev.com. Ще научите още на кой зъболекар можете да разчитате на надеждна изработка и прецизно поставяне, за да сте информирани, в случай, че ви се налага или някога изпаднете в нужда да прибегнете до този вид стоматологична помощ.

Накратко – всеки зъболекар се нуждае от различно време за направата на керамични фасети. Друга особеност на услугата е, че не можете да се доверите на всеки, тъй като не всеки стоматолог е специалист в тази област. Ние ще ви представим начинът на работа на зъболекар Александър Вълев, чието име носи и неговата зъболекарска клиника в София, с която можете да се запознаете от aleksandarvalev.com.

От колко етапа се състои лечението с керамични фасети?

При д-р Вълев прегледът, изработката и поставянето на зъбните фасети отнема около 3 посещения, като всяко едно от тях се състои от различни процеси.
Например при първия преглед специалистът ще ви прегледа обстойно и ще направи анализ на зъбите ви, захапката, съотношението с устата. По време на това първо ваше посещение се взимат и отпечатъци, по които ще се изготвят керамичните фасети. Втората ви среща с д-р Вълев ще ви разкрие вече частичен резултат от бъдещата ви нова усмивка, т.е ще видите изработени от восък фасети, които ако одобрите, ще бъдат поставени в устата ви. Накрая – с вашето трето посещение фасетите се циментират и цикълът от процедури се затваря.

Колкото по-добър професионалист изберете, подобен на д-р Вълев от aleksandarvalev.com – толкова по-задоволителни и бързи резултати ще получите. Не пропускайте да се информирате по-подробно за работата на този стоматолог и неговата клиника, още сега.