Икономични отоплителни уреди – газови калорифери цени

Притежавате склад или помещение, в което се съхраняват чувствителни на студ материали, чието съхранение изисква положителни температури.

Чудите се за възможно най-икономични начини да стоплите толкова голяма площ? Ние можем да Ви отговорим на този въпрос – газови калорифери цени на Kamakbg.com Това, което представляват всички газови калорифери, е мощен и евтин нагревателен уред, който отоплява и затопля въздуха в обширни пространства около себе си. Това, което го прави толкова икономичен, е горивото на първо място и преимуществото, че не затопля целия периметър от помещението, а само ограничени зони, които Вие преценявате.

Икономични отоплителни уреди - газови калорифери цени

Въздушната струя, която излиза от калорифера, се насочва само към зоната, където работи. За гориво се използва пропан-бутан в бутилка, която се свързва с калорифера с помощта на редуцир-вентил и гъвкав маркуч. Запалването на газта в горелката става чрез искра, която се възпроизвежда от вградена пиезо- запалка.

Една от най-качествените европейски марки газови калорифери на нормални цени можете да намерите в каталога на онлайн магазин Kamakbg.com. Всички газови калорифери, които са представени на страниците на сайта, са лесно преносими с голяма отопллителна мощност, която можете да регулирате, и предпазен термостат. Поръчването става изключително бързо – просто трябва да следвате стъпките за заявка на Kamakbg.com. Може да го направите на техния имейл адрес kamak@bgcell.net. Всички цени на продуктите са достъпни, но има и много намаления, които можете да следите на страницата им във Facebook, за да се възползвате изцяло от тях. Освен газовите калорифери предлагат и други неща, които могат да Ви бъдат със сигурност от полза в ежедневието или в професионален план.

Ако имате запитвания, позвънете на телефонен номер 02/953 32 78, където на разположение е екип от специалисти, които са готови да отговорят на всички Ваши въпроси, свързани с техническите характеристики на артикулите и начините за поръчката и доставката им. Сега е моментът да се възползвате от тези ниски цени!