За какво да внимаваме, когато избираме пиротехника за заря?

Ако харесвате да гледате заря и имате желанието да направите интересна изненада на свои близки приятели или роднини, то има варианти, които да бъдат достатъчно вдъхновяващи и ефективни.

В страниците на Barutnica.bg, можете да се изберете различни видове пиробатерии, според това какви ефекти желаете да се създадат, като цветове и височина на изстрелите. Ако човекът, който смятате да изненадате е жена, можете да изберете изстрелващите се във въздуха прекрасни форми във вид на цветя, които са много подходящи за романтични поводи, включително и за сватби. Вариантите са много, а в специализирания магазин на Барутница, могат да се изберат и променящи се цветове и форми виж още. Ако имате желание за цяла заря, състояща се от сменящи се, като честота и светлини ефекти, можете да съедините няколко пиробатерии, което удължава и времетраенето.

За какво да внимаваме, когато избираме пиротехника за заря?

За какво да внимаваме, когато избираме пиротехника за заря? Важно е да се имат предвид всички препоръки за безопасност и да се следват точните инструкции за употреба, приложени към всеки продукт. Всеки тип пиротехника, попада в отделна категория, като степен на опасност, като има своите възрастови ограничения. Най-малкият участник, който може да провежда заря, следва да е навършил 16 години и може да използва пиротехнически материали от първа категория. Добре е да се знае, че всички варианти за пиротехника и пиробатерии, се използват само на открито и само след като сте уверени, че няма нищо отгоре. Важно е да се намирате далеч от сгради, както и от дървета и разбира се, да не насочвате пиробатериите към обекти, хора или животни.

Следвайте внимателно всяка от стъпките в указанията, тъй като това са взривни вещества, които освен да носят радост, могат да бъдат и опасни. Зрителите на светлинното шоу е добре да бъдат на поне 25 м. от пиротехниката. Особено важно е да не се надвесвате над пиробатерията, когато я палите или проверявате, ако не се е възпламенила от първия път. С цел безопасност, е важно да се снабдявате с пиротехнически изделия само от оторизирани за това магазини, разполагащи с разрешително за продажба на пиротехника. Имайки предвид сериозната опасност при боравене с пиробатерии, се препоръчва винаги да се подхожда трезво и отговорно, за да могат всички гости и присъстващи на празника да бъдат здрави и усмихнати през цялото време.