Защо съвременната офис сграда дава повече на работещите, отколкото предполагаме?

www.forton.bg и предложенията им за модерни офис сгради у нас

Съвременната офис сграда определено дава много повече на фирмените служители, отколкото офисите са предоставяли на служителите си в миналото. Защо? Защото днешната модерна бизнес среда изисква именно това от офис сградите и офис площите – максимален комфорт за квалифицираните работни кадри! Навярно сте чели за хипер модерни офис сгради в Америка, в Скандинавските страни и на други места по света.

Те предлагат дистанционно управление, места за общи срещи и изграждането на работен колектив. Още атрактивни места за ползване на обществени услуги, места за спорт и забавление, места за живот и развитие. Хармонията, с която една офис сграда и площ се вписват в заобикалящата ги среда е учудваща. Определено такива офис сгради в България има и те все повече увеличават броя си, благодарение на бизнес консултанти, като Фортън, които можете да намерите на сайта им www.forton.bg.

Модерните офис сгради в България – какво предлагат повече на офис служителите и кой стой зад изпълнението им?
Може да се каже, че офис сградите в големите ни градове, като Пловдив и София по нищо не отстъпват на тези в други Европейски страни. Те са надеждна част от съвременните офис площи и могат да бъдат идеален дом за всеки бизнес. На фона на стандартните удобства които предлагат (паркинг, градски транспорт, възлови пътни връзки, достъп до модерни гъвкави офис пространства и технологии и т.н.), офис сградите у нас предлагат и едно безупречно обслужване, без което успеваемостта по отдаването им навярно, би била на доста по-ниски нива.

Фортън е консултант за бизнес имоти работещ дълги години в бранша. До момента успешните сделки за клиенти относно парцели, бизнес сгради, търговски такива и други са многобройни. На какво се дължи този успех?
Когато една офис сграда трябва да бъде проектирана, осъществена и пусната в експлоатация – много е важно доколко обслужва нуждите на бизнес сектора и бъдещите бизнес наематели! За да се осъществи срещата на интересите, на наематели и наемодатели, консултанта полага неимоверни усилия.

Благодарение на надеждните си партньорства в бранша обаче и опитните си квалифицирани кадри, Фортън предлага надеждната съвременна консултантска услуга – build to suit. Тоест строителството по мярка от страна на инвеститорите е вече предпочитано, понеже те имат възможността да отдадат още на „зелено“ една офис сграда и да бъдат напълно спокойни, че възвращаемостта на инвестициите ще бъде гарантирана – понеже бизнес наемателя получава това, което търси в бизнес сградата плюс надеждно последващо обслужване на самата офис сграда (за което www.forton.bg отново може да ви съдейства напълно професионално и адекватно).

В крайна сметка на въпроса, защо съвременната офис сграда може да предложи много повече на работещите, има един единствен отговор – защото има кой да работи за това и определено в България това са бизнес консултантите на Фортън. Възползвайте се още днес от професионалните им услуги и ще се убедите, че е така!