Защо да изберете вендинг машина под наем за офиса си?

Кафето съдържа около 800 ароматни съединения, на които всеки човек се наслаждава сутрин.

Мнозина от нас не са способни да си представят началото на работния ден без да консумират тази топла и ароматна напитка. Приготвена вкъщи, закупена от магазина или кафе автомат, това е първата стъпка към нашия пълноценен ден.

Защо да изберете вендинг машина под наем за офиса си?

Кафе машините са много удобни, когато бързаме или закъсняваме за уговорена среща, за работа или училище, защото получаваме продукта само за няколко секунди на достъпна за всеки цена. Защо да изберете вендинг машина под наем за офиса си?

Замислете се колко би било приятно да не се налага да ходите в обедната си почивка до най-близкия магазин, за да си вземете нещо за хапване и еспресо за след това. Вече не е нужно да отделяте време в път до магазина и обратно, тъй като може да имате всичко това в един автомат, наречен вендинг машина под наем на sivendingspot.com Si Vending Spot е безспорен лидер в производството на вендинг машини вече повече от 10 години.

Има над 250 такива на пазара в различни по-големи български градове като София, Пловдив и Варна. Но фирмата е повече от производител – освен че осигурява на стотици от нас качествени храни и напитки всеки ден, тя предлага и три вида поддръжка на машините. Предоставя пълно вендинг обслужване, което включва пълна поддръжка, зареждане и почистване, хигиенно, което се грижи почистването им и техническо – с едно обаждане екипът ще отстрани бързо всеки възникнал проблем.

Вендинг автоматите са както машини за кафе, така и за сандвичи, пакетирани хранителни напитки и безалкохолни. Екип от специалисти персонализира всяка вендинг машина под наем спрямо предпочитанията на клиентелата. Машините не се продават, а се дават под наем, което означава, че се сключва договор с конкретно предприятие или фирма и Si Vending Spot изработват уникална машина за Вас. Ще имате възможност да се наслаждавате на различни видове консумативи, които ще бъдат на една крачка разстояние от офиса Ви, а защо не и в самия офис?

Вижте нещо повече за тях на сайта им http://www.sivendingspot.com.