IP камера купи и за притесненията забрави!

Вероятно често ви се случва, особено в летния период да ходите на почивка за по-дълго време.

Кой не обича отпуската, в която релаксираме и забравяме за моменти за останалите неща в живота ни.

Но именно в тези така прекрасни моменти, в нас живее и известна доза притеснение. Например, относно дома ни, който е без надзор и е така примамлив за евентуални кражби или вандалщини. Ако въпреки че имате охранителна система, все пак искате да държите нещата под контрол, за вас има страхотно решение, което се нарича IP камера.

IP камера

Нека ви запозная и с характеристиките на невероятната IP камера, която улавя всяко едно движение на 360 градуса, поради възможността да се завърта изцяло. А какво се случва когато в помещението е тъмно? За камерата за видеонаблюдение RobiCam, това не е никакъв проблем, тя вижда перфектно и на тъмно. Тя притежава изключително прецизен IR сензор, което я прави идеална и за през нощта.

Тази малка и умна IP камера, може да бъде наблюдавана от всяко едно смарт устройство. Можете да я свържете с телефона, лаптопа, таблета и компютъра си. А най-хубавото е, че тя ви изпраща известия когато забележи движения. Нейната HD картина е перфектна за вашия офис, дом и където още решите. Независимо къде по света се намирате, вие ще можете да наблюдавате каквото си изберете, а при най-малкото движение, вашата вярна камера за видеонаблюдение ще изпрати известие на смартфона ви.

Какво по-хубаво от това да се излежавате на плажа, докато наблюдавате дали всичко е под контрол в дома ви?

Ако смятате, че имате нужда именно от подобно средство, поръчайте своята IP камера от RobiCam.bg и се радвайте на спокойствието си по време на почивка. IP камера купи и за притесненията забрави!