Старомодно ли е да монтираме газова уредба на автомобила си?

Винаги са съществували митове и неверни твърдения относно разпространени и необходими за ежедневието вещи. Красноречив пример в това отношение са автомобилите, за които почти всеки ще ви каже на база собственото си разбиране коя марка е най-добра и какво гориво да зареждате. Като се стремим да бъдем обективни, ще споделим с вас няколко факта за това как работят и колко струват газовите уредби в sofgas

Много хора смятат, че е старомодно да се кара на газ, но големи имена в автомобилостроенето опровергават това твърдение с монтирани газови уредби на своите последни модели. Имайки предвид изчерпването на горивните запаси и бързото развитие на някои източни икономики, обръщането към газовите горива като алтернативен източник на енергия става необходимост. Несъмнено бъдещето на автомобилният бизнес са електрическите автомобили, но докато станат достъпни за средностатистическия потребил, най-добрият начин за икономии и екологичност си остава газовите уредби. По-често означавани с абревиатурата АГУ, газовите горивни системи се развиват с темповете на съвременните автомобили.

Фокусът е изцяло върху двигателя, като третото поколение газови уредби, известни като инжекциони се управляват от микропроцесорна система, което позволява достигането на недостижими до този момент мощностни показатели на двигателя и несравнимо удоволствие от шофирането. Безопасността при съвременните АГУ е от водещо значение и затова притежават тристепенна защита, която не остава възможност за грешка. Трябва да се отчете и големият процент проблеми с автомобила, които се дължат на човешки фактор. Много често некачествен предишен ремонт или неправилен монтаж са причина за загуба на мощност, трудно стартиране и др. За да избегнете всички тези неприятности, е препоръчително да работите със специализиран център като Sofgas, а не с обикновен сервиз.
Старомодно ли е да монтираме газова уредба на автомобила си?
Подобни центрове са традиция в Европа и разчитат на тясната си специализация. Sofgas е една от малкото компании у нас, които могат да се похвалят с регулярни инвестиции в човешките си ресурси, а резултатът е висококвалифициран и мотивиран екип, който може да отговори и най-високите очаквания. Фирмата също е официален представител на Lovato, като гарантира за оригиналността и качеството на газовите си уредби и поддържа конкурентни на пазара цени.

Показателите за съвременност на техниката са икономичност и екологичност. И по двата модерните газови уредби имат повече от задоволително представяне. Икономиите от средномесечните разходи стигат до 60 %, а вредните емисии са регулурани до стойностите, заложени в новите законови рамки за опазване на околната среда. Така изобщо не е трудно сами да си отговорим на въпроса: Старомодно ли е да монтираме газова уредба на автомобила си?