Вино от арония – вкусен източник на антиоксиданти

Кой витамин претежава силни антиоксидантни качества?

На страниците на Червеното вино е известно с многото си полезни и лечебни свойства за организма, защото има високо съдържание на полифенолни съединения, които се обединяват под наименованието витамин P.

Плодът, който е най-богат на такива антиоксиданти е арония. Затова и червеното вино от арония е много по-полезно, отколкото виното от грозде. Редовната му консумация под различни агрегатни състояние като сок, сироп, вино, сладко и в сурово състояние допринася за добрите нива на холестерол и понижава кръвното налягане.

Сок от арония от ферма Шайен

Ферма Шайен заедно с по-малката семейна ферма Градина ООД произвеждат продукти от арония, които са с доказани лечебни ползи за много заболявания, вирусни инфекции и здравословно проблеми.

Червеното вино от арония е много вкусен източник на антиоксиданти, който, благодарение на високото си съдържание на полифенол, се бори с болести на сърдечно-съдовата система и поддържа кръвното налягане в допустимите граници. Голямото количетво йод и фенолкарбовни киселини пък лекуват заболявания на щитовидната жлеза, а антисептичните свойства в плода са силно оръжие срещу грипа и бактериални и вирусни инфекции и спомага за по-бързото оздравяване от настинки.

Разгледайте онлайн магазина на фермата – Ferma-shayen.com и ще научите повече за самото производство, дейността и видовете туризъм, които предлага на туристите. Намира се на много хубаво място, недалеч от морето, в близост до град Приморско. Имате възможност да отидете на място и да се насладите на свежите зеленчуци и плодове, които произвеждат.

В каталога на електронния магазин ще видите различни подкатегории, в които се предлагат много видове био продукти, сред които е и червеното вино от арония. То е на много добра цена за 10 литра – 35 лева. Ако имате въпроси, позвънете на мобилен номер 0894663102, на който с едно позвъняване ще ви бъде разяснено всичко неясно. Може да направите поръчка както по телефона, така и от сайта.