Алуминиеви перголи или перголи с алуминиеви ламели?

Ако сте решили да се потопите в света на модерните нововъведения с цел подобряване на комфорта у дома – перголите са перфектния избор за целта.

В следващите няколко изречения ще ви разкажем малко повече за видовете, предлагани от tenti.info и защо си заслужава да изберете някой от тях.

Перголите водят началото си от преди 3000 години, като достигнали до нас днес, те се открояват с различни и много подобрения, и внедрени функции, които правят управлението им далеч по-улеснено. В интернет например, значително по-лесно и бързо бихте могли да разгледате всички налични видове на пазара. А що се отнася до това кои са най-добрите – това без съмнение са алуминиевите перголи. Има разлика обаче дали ще се впуснете в търсене на перголи с PVC покритие, или на такива с алуминиеви ламели. Нека да ви разкажем и за двата вида поотделно, за да разберете по какво се различават и по какво си приличат.

Алуминиеви перголи или перголи с алуминиеви ламели?

Перголите с алуминиеви ламели на BioClima например са едно практично решение, както за дома, така и за работното ви място, ако то е заведение или ресторант. Този вид навес от модерни и висококачествени части представлява изцяло отваряема конструкция с опция за допускане от 0° до 75° светлина при завъртане на ламелите. Тези алуминиеви перголи се характеризират с вградена отводнителна система, гумени уплътнения за вода и вятър и възможност за добавяне на странични заграждения. Сред предимствата да изберете да се снадбиде с нея в дома си е и устойчивостта при снеговалеж. Алуминиевите ламели на BioClima могат да издържат на натоварване със сняг между 200-250кг./кв.м, което не е за подценяване.

Вторият вид алуминиеви перголи са т.нар. Blackout, които се характеризират със сходни, но в същото време различни характеристики от изброените до сега. Можете да научите повече за тях с един клик на мишката на tenti.info. Не пропускайте да ги посетите – те ви очакват.