Авто новини за най-продаваните коли

Определено за всички авто маниаци и хора, които се колебаят какъв автомобил да си закупят информация за най-търсените и продавани коли в света и България би била интересна и полезна.

Според последните класации в челната тройка за 2016 местата заемат Тойота, Фолксваген и Форд. Що се отнася до Бълагария нещата изглеждат по следния начин :
1.Dacia Dokker
2. Skoda Octaviа
3. Nissan Qashqai
Един от най-добрите сайтове за авто новини от България и света не остава равнодушен към тези тенденции, което още веднъж показва професионализма, с който се списва. На страницата на nastarta.com можете да откриете изчерпателни ревюта, полезна и интересна информация за всичко от автомобилния свят. Ревютата на специалистите не са подминали марката Нисан, която ,според проучванията заема, челно място по продажби в България. Явно автоценителите у нас предпочитат кросовър предложението на Нисан, а именно серията Qashqai. Тази серия автомобили се смята за една от най-добрите семейни коли и представянето на пътя на возилото също не е за подценяване. Колата разполага с дизелов двигател, предно задвижване на колелата, 4×4 и редица полезни функции за шофиране по трудни терени, въпреки че самият автомобил не е офроуд в истинския смисъл на думата.
Неговият конкурент в почти всяко отношение е Nissan GT-R от серията Nismo, който е изключителен спортен автомобил, който може да вдига значително по-голяма скорост от неговия събрат Nissan Qashqai.
Авто новини за най-продаваните коли
За пръв път серията Nismo е представена през 2007 и веднага получава прякора Годзила и определено е заслужен. Оттогава обаче по модела не са правени значителни модификации и феновете си задават въпроса дали не е време за нова генерация. И определено 2017 г обещава да бъде ползотворна за Nissan GT-R, а именно по-добра аеродинамика и по-комфортно интериорно изпълнение са само част от подобренията, които моделът ще получи.С обновения интериор 2017 Nismo GT-R, също както при редовния модел, получава намален брой бутони на арматурното табло – от 27 на 11. Подобрен е и контролерът на 8-инчовия тъчскрийн.Другите промени се коренят в окачването, мощността и предната част на автомобила. За повече интересни автомобилни новини и полезни съвети посетете nastarta.com.